.

Ремонти във Варна

Професионална шпакловка,боядисване
Материалната база, включва технически средства за реализиране на основните си дейности, собствени транспортни средства, уреди, машини и съоръжения. При нас работят професионалисти с висока квалификация за извършване на строително-монтажните работи.
Фирмата уважава желанията и зачита изискванията на своите клиенти. Ето защо отделя особено внимание на прекия диалог със тях.

Ремонти във Варна

Професионална шпакловка,боядисване .
Ефектни декорации при боядисване

И тук, както при останалите шаблонни техники се нуждаете само от боя и картон със самозалепваща хартиена лента. С малко повече фантазия можете да направите ефект изцяло по собствения Ви вкус.

Без значение как изглежда впоследствие, ефектът със сигурност ще е уникат.

Първо се боядисва основата едноцветно. Най-подходящи са светлите пастелни цветове, които правят силен контраст с бяло или с тъмни цветове. След това се прави основния растер от самозалепваща лента. Не я залепвайте прекалено силно, за да не падне впоследствие при отлепянето част от мазилката. Напречния ефект се получава чрез отпечатване с картонения шаблон.

Чрез боядисване напред назад по ръбовете на залепената лента се получава много оригинален ефект.Боядисайте един от ръбовете на шаблона обилно и го използвайте като печат. Необходимо е да внимавате, за да не се размаже.

Приятна работа!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.