.

Ремонти във Варна

Професионална шпакловка,боядисване
Материалната база, включва технически средства за реализиране на основните си дейности, собствени транспортни средства, уреди, машини и съоръжения. При нас работят професионалисти с висока квалификация за извършване на строително-монтажните работи.
Фирмата уважава желанията и зачита изискванията на своите клиенти. Ето защо отделя особено внимание на прекия диалог със тях.

Ремонти във Варна

Професионална шпакловка,боядисване .
Ремонт мебели, тапицерски услуги.

Факт е ,че след като обновим нашето жилище и освен пълните или частични ремонти на сградата искаме да променим и мебелите .В тази статия ви предлагам възможно най-изгодния вариант за вашия семеен бюджет.В едно жилище меката мебел играе особено важна роля в интериора , с малко пари диваните и канапетата във вашия дом могат да станат като нови с изцяло нов дизайн. Това може да стане като се претапицират диваните и другата мека мебел.Това е сложен и трудоемък процес със който не всеки може да се справи ,а и все пак не е нещо което да можем до скрием когато ни дойдат гости . Затова претапицирането трябва да се извърши от опитен професионалист , който да изпипа и най-малката подробност. По възможност за претапициране на мебели използвайте висококачествени дамаски и материали за да се наслаждавате дълго време на вашите дивани.Когато материалите са некачествени това води до бързото им износване и влошава външния вид на мебелите. На претапициране подлежат столовете и табуретките при тях претапицирването не е толкова сложно но все пак е хубаво да се извършва от опитен професионалист с дългогодишен стаж.По надолу в статията ще ви представя снимки на столове дивани и кухненски ъгли претапицирани от професионален тапицер.

Телефон за тапицерски услуги: 0898627173

Тапицерските услуги се извършват на територията на обл.Варна


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.